Sweatshop, boostcamp and bootcamp

Met een duidelijk en overzichtelijk programma aan de slag om je onderzoek en scriptie te boosten. Het programma is bedoeld voor studenten die de focus kwijt zijn, afgeleid worden door andere zaken of om een andere reden niet verder komen in hun studie. De volgende standaardprogramma’s kun je gebruiken:

  • Sweatshop 2 dagen in de week gedurende een bepaalde periode het zweet op je voorhoofd werken Je komt om 9.00 uur en je gaat weg om 17.00 uur en je werkt volgens een rooster met daarin een inhoudelijke planning. 2 keer per dag is tijd gepland om met de coach de voortgang en/of inhoud te bespreken en terug te koppelen. De kosten zijn vanaf € 50,00. Bespreek de mogelijkheden en geef inhoud aan je eigen programma.
  • 2 daags boostcamp voor een superboost en shot adrenaline Je komt twee dagen vanaf 9.00 tot 17.00 uur of langer als dat nodig en gewenst is. Vooraf is een programma in overleg opgesteld dat je binnen drie dagen strak afwerkt. De begeleiding is intensief. Er wordt gezocht voor extra uitleg van onderdelen, literatuur en volop overleg en feedbackmomenten. Drie dagen van volle toewijding en een boost om je project af te ronden. Kosten zijn vanaf € 100,00 per dag.

Sweatshop, boostcamp and bootcamp

3 daags boostcamp en motivatiebom van je welste Je komt drie dagen vanaf 9.00 tot 17.00 uur of langer als dat nodig en gewenst is. Vooraf is een programma in overleg opgesteld dat je binnen drie dagen strak afwerkt. De begeleiding is intensief. Er wordt gezocht voor extra uitleg van onderdelen, literatuur en volop overleg en feedbackmomenten. Drie  dagen van volle toewijding en een boost om je project af te ronden. Kosten zijn € 100,00 per dag.

bootcamp 5 dagen van hel naar hemel van ‘s ochtends vroeg tot een uur of 18.00 keihard werken aan je scriptie met een strak programma, strakke begeleiding, regelmatig overleg en consulten. De schouders eronder met maar één doel: overwinnen en in een werkweek bergen werk verzetten en je scriptie tot (bijna) een einde te brengen. Kosten zijn € 450,00.

 

Sign up today