Mentale coaching voor studenten

Studeren brengt de nodige spanning en dynamiek brengen. Zelfstandig of in projectgroepen werken, deadlines, tegenvallende resultaten of persoonlijke omstandigheden kunnen de voortgang, prestaties, maar vooral de persoonlijk balans onder druk zetten. In veel gevallen kan je ermee omgaan. Vaak bieden partners, familie en vrienden, maar ook begeleiding op school, soelaas. Soms is dat er niet of werkt dat niet, maar zit je er wel doorheen. Doordat je het niet meer ziet, wordt de druk nog groter. Je kan het niet meer aan en je wordt er moe en somber van. De oplossing kan liggen in richtinggevende gesprekken met iemand die het begrijpt en je kan helpen.

 

Student Support Services heeft Huub Janssen voor mentale coaching voor studenten. Meer dan dertig jaar ervaring in de begeleiding en coaching van jonge mensen is de basis voor ieder gesprek. De richtinggevende gesprekken zijn volledig persoonlijk en privé. Iedere persoon en situatie zijn uniek en vragen om een aangepaste benadering.

 

In een oriëntatiegesprek met jou en eventueel je partner, een familielid of vriend/kennis, wordt de situatie besproken. We kijken wat het beste bij je situatie past en maken een plan voor volgende gesprekken. Dat is een plan dat tijdens de gesprekken kan veranderen. Er is geen wet. Er is alleen een weg naar de praktische oplossing om je hoofd weer helder te krijgen, alles op de rit te zetten en weer verder te gaan. Het eerste gesprek is het oriëntatiegesprek waar dus de situatie wordt gesproken en een paar administratieve handelingen worden gedaan. Dat uur kost vanwege administratie- en onkosten € 25,00. Het vervolg is een minimumpakket van vijf richtinggevende gesprekken en kost € 275,00 inclusief btw. Vervolguren worden apart in rekening gebracht en kosten € 58,50 inclusief btw.

Bel voor een afspraak of meer informatie vrijblijvend met huub janssen op 0648254902.

 

Sign up today

Kosten €  58,50 inclusief Btw per uur | AlgemeneLeveringsvoorwaarden_StudentSupportServices2017

mail voor meer informatie

4 + 10 =